Slipknot

+ Behemoth

In 2020 komt Slipknot terug naar Nederland! Als onderdeel van hun Europese tour, die in het teken staan van de nieuwe plaat ‘We Are Not Your Kind’, staat de band op dinsdag 28 januari in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Slipknot is zonder twijfel een van de acts die alle verwachtingen, en meer, heeft ingelost. De show in Amsterdam is onderdeel van hun Europese tournee die in het teken staat van het op 9 augustus nieuw verschenen album ‘We Are Not Your Kind’. Met nieuwew maskers, een geheel nieuwe touropzet en nieuwe muziek belooft het een geweldig concert te worden.

Behemoth

De Poolse metalband Behemoth is met hun compromisloze blackened death metal al jarenlang een vaste waarde in de extreme metal-scene, zowel in hun thuisland als in de rest van de wereld. Hun carrière ging sinds de oprichting in 1991 gestaag voorwaarts, totdat bij frontman Nergal in 2010 leukemie werd geconstateerd. Een beenmergtransplantatie hielp hem er weer bovenop en in 2014 verscheen het duistere album ‘The Satanist’, misschien wel Behemoths beste werk tot nu toe.

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.