Beartooth

+ The Amity Affliction

Na hun festivalshow op Jera On Air komt Beartooth in 2020 terug naar Europa. De band speelt op dinsdag 3 maart een show in de Melkweg in Amsterdam.

Wat voor multi-instrumentalist en producer Caleb Shomo begon als artistieke zelfmedicatie in zijn kelderstudio, zonder ambities of grootse plannen, nam snel een andere wending. En zelfs nu Beartooth immens populair is en is uitgegroeid tot een award winning, headlining act, blijft de muziek en boodschap heel persoonlijk. Deze felle toewijding, openheid, authenticiteit en rauwe furie van frontman Caleb staat nog steeds centraal in alles wat Beartooth vertegenwoordigt. Het derde album van deze band, getiteld ‘Entitled Disease’, is naast super catchy dan ook een donkere referentie naar de strijd van frontman Caleb met zijn eigen depressies.

The Amity Affliction

The Amity Affliction heeft hun laatste album ‘Misery’ wederom bewijzen gegroeid te zijn. Met nog sterkere songs en nog meer brute emotie, om over hun live shows nog maar te zwijgen. Okay, zanger Joel Birch had het even heel zwaar en overkwam met moeite een alcoholverslaving en enkele fikse depressies, maar dat is verleden tijd. The Amity Afflication kijkt vooruit en is in topvorm.

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.