Bury Tomorrow

+ Employed To Serve

Eind 2019 komt Bury Tomorrow terug naar Nederland! De Britse metalcoreband speelt op woensdag 27 november een show in Willem Twee in Den Bosch.

Bury Tomorrow heeft vier albums op hun naam staan, waarvan ‘Black Flame’ de meest recente is. De songs die op het album staan worden als een malle gestreamd. Op Spotify alleen al zijn de songs al bijna 20.000.000 keer afgespeeld. Als dat nog niet genoeg belooft kunnen we natuurlijk nog de liveshow afwachten. Maar geloof ons maar: er hoeft hier niet gewacht te worden, want allemachtig, wat kan Bury Tomorrow hard beuken. Vijf man op een podium, maar een kracht van vijf bulldozers! Mis dit niet!

Employed To Serve

De Britse band staat synoniem voor een hete pot donkere en technische hardcore, zoals te horen op debuutalbum ‘Greyer Than You Remember’ en de succesvolle opvolger ‘Warmth Of A Dying Sun’. Met hun meest recente single geven ze wederom een inkijkje in hoe album nummer drie ‘Eternal Forward Motion’ gaat klinken. Namelijk als een kille sloopkogel! Het gaat voor Employed To Serve de volgende stap worden in hun weg omhoog, die een spoor van destructie achterlaat.

De avond zal worden geopend door Blood Youth!

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.