Lionheart

+ Deez Nuts

Eind 2019 maakt Lionheart weer de oversteek naar Europa! De Amerikaanse hardcoreband speelt op donderdag 7 november een show in Patronaat in Haarlem.

Lionheart staat sinds 2004 bekend om de groovende sound en energieke liveshows. In 2016 nam de band nog een tussenjaar na een eindeloze tour rond de release van succesalbum ‘Welcome To The West Coast’. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Zo kondigde de band een jaar later alweer een reünie aan, gewapend met een sloopkogel van een nieuwe plaat, ‘Welcome to the West Coast II’ geheten. Een album vol met motiverende singalongs, vette breakdowns en dikke riffs.

Deez Nuts

Deez Nuts is een mokerharde hardcoreband geleid door de gepassioneerde frontman JJ Peters. Een band waar hij zijn liefde voor hiphop en hardcore in kwijt kon met rauwe lyrics, heavy riffs en pompende drums.

Obey The Brave

De Canadese hardcoreband Obey The Brave is ‘keeping it simple, keeping it real’ met een aansprekende crossover-sound tussen metal en hardcore. Opgericht door leden van Despised Icon en Blind Witness werd de band al snel opgepikt door het bekende Epitaph Records.

De avond zal worden geopend door het Duitse Fallbrawl.

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.