Refused

+ Thrice

Als onderdeel van hun co-headline tour komt Refused samen met Thrice naar Nederland! De twee post/hardcorebands spelen op zondag 3 november een show in de Melkweg in Amsterdam.

Deze straight edge hardcore band uit Zweden werd opgericht in 1992 door Dennis Lyxzén, David Sandström, Pär Hansson en Jonas Lidgren. Hun album ‘The Shape Of Punk To Come’ uit 1998 wordt nog steeds gezien als een van de meest invloedrijke new school hardcore albums allertijden. Refused ging echter kort na deze release uit elkaar en de leden startte hun eigen projecten. In januari 2012 kondigde de band een reünie aan en speelden ze op een aantal festivals, waaronder Lowlands. Na wederom een kort hiaat kwam Refused in 2014 weer bij elkaar en volgde het album ‘Freedom’.

Thrice

Thrice wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve post hardcore bands van hun generatie. 2012 was voor de band het jaar dat ze de handdoek in de ring gooiden, maar 6 jaar later volgde de comeback. De band maakte bekend te hebben getekend bij Epitaph Records en hun nieuwste album ‘Palms’ ontving lovende kritieken van de gerenommeerde pers.

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.