Mayhem

+ Gaahls WYRD

FortaRock presenteert: Mayhem! De Noorse black/metalband komt op donderdag 31 oktober naar Nijmegen voor een optreden in Doornroosje.

De Noorse black metal band Mayhem heeft een mythische status verworven met het album ‘De Mysteriis Dom Sathanas’ uit 1994. De plaat wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke black metal albums aller tijden. Pure, rauwe, inktzwarte black metal. Maar de band heeft zich in de jaren erna verder ontwikkelt. Dat hebben ze wel bewezen met de eveneens gitzwarte maar meer moderne albums ‘Chimera’ een ‘Ordo Ad Chao’. Binnenkort verschijnt nieuw werk via Century Media, het nieuwe label van deze band.

Gaahls WYRD

Gaahls WYRD is de nieuwe band van de Noorse black/metalgod, podiumpersoonlijkheid en wijnconnaisseur Gaahl. Met Gaahls WYRD speelt hij nummers van zijn voormalige bands God Seed, Gorgoroth en Trelldom, maar ook nieuw werk.

Deströyer 666

De Australiërs van Deströyer 666 spelen maar mondjesmaat in Europa, maar nu keren ze eindelijk weer terug naar Nederland. De band staat bekend om hun nietsontziende, verschroeiende mix van black thrash metal.

De support bij dit optreden wordt verzorgd door Dead Congregation, Gost én Nocturnal Graves.

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.