Heideweek Harkfest

o.a. Despicable Heroes & Inferum

Als onderdeel van het Rock Am Kuip Festival presenteert Despicable Heroes: Heideweek Harkfest! Op zaterdag 31 augustus kun je in Astrant in Ede terecht voor een avond muzikaal geweld met bands van eigen bodem.

De headliner van deze eerste editie van Heideweek Harkfest is Inferum, een death/metalband uit Eindhoven. Ze brengen zware, progressieve en groovy riffs in combinatie met strakke drums en brute vocalen op een manier die bijna mechanisch klinkt. Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze echter al veel bereikt; het winnen van zowel de jury als publieksprijs bij de Nederlandse Metal Battle, de Nederlandse Wacken Battle en een 3e prijs op de internationale Wacken Battle.

Despicable Heroes

Despicable Heroes, Barneveld’s grootste exportproduct naast kippen en eieren. Een energieke, frisse en brute combinatie van melodische, laag-gestemde riffs, grondschuddende breakdowns en catchy sing-a-longs. Gekroond als winnaar van de MetalBattle 2018 door zowel jury als publiek.

2 Years To Apocalypse

Gecombineerd met twee energieke vocalisten aan het front, weet 2 Years To Apocalypse iedere zaal tot de grond af te breken. De Amsterdamse band werd in 2010 opgericht en bracht sindsdien de EP’s ‘Dawn’ en ‘Dissonance’. In 2017 verscheen de eerste full lenght, getiteld ‘The Midas Touch’ via Shoelace Productions.

De support bij deze show zal worden verzorgd door Curse Of The Forgotten, None Shall Fall en Smash The Statues!

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.