Deafheaven

+ Touché Amoré

Als onderdeel van hun co-headline tour met Touché Amoré komt Deafheaven naar België! De vooruitstrevende black/metalband speelt op vrijdag 4 september in Ancienne Belgique, Brussel.

Eigenlijk heeft Deafheaven geen introductie meer nodig. Toen het kwintet debuteerde in 2011 verwachtte eigenlijk nog niemand dat de band 2 jaar later het middelpunt werd van een grootse discussie omtrent hun tweede album ‘Sunbather’. Een dijk van een plaat, waarop razende black metal doordrenkt is met triomfante post- en aanstekelijke indierock elementen. Muzikaal zeer indrukwekkend, maar tegelijkertijd spleet het de internationale (black) metalscene in tweeën vanwege de onconventionele muzikale koers en bijbehorende roze hoes.

Touché Amoré

Amerikaanse post-hardcoreband Touché Amoré komt voor het eerst sinds 2017 weer een clubshow spelen in Nederland. Tijdens deze tour stond het veelgeprezen ‘Stage Four’ nog centraal, het vierde album van de band die sinds 2008 naam maakt. Een emotioneel geladen album dat met veel passie en aangrijpende songs over het verlies van een dierbare verhaalt.

Het jonge hardcore gezelschap Portrayal Of Guilt zal deze show gaan openen.

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.