Betraying The Martyrs

+ Underside

De Franse death- en metalcore-band Betraying The Martyrs komt terug naar Nederland! Het zestal staat op vrijdag 27 september in de Baroeg in Rotterdam.

Om de Franse progressive metal en deathcore band Betraying The Martyrs kun je niet meer heen. De band bestaat al sinds 2008 en heeft sindsdien hard aan de weg getimmerd en vette albums als ‘Breathe In Life’ (2011), ‘Phantom’ (2014) en ‘The Resilient’ (2017) uitgebracht. Op 13 september komt het vierde album ‘Rapture’ uit, waarvan onlangs de single ‘Parasite’ verscheen. Nek brekende riffs, sfeervolle melodieën, vette hooks en verpletterende grooves , deze band brengt ijzersterke progressive deathcore en is een intens monster dat je live moet ervaren.

Underside

Underside is één van de aanvoerders van de Nepalese metalscene en de band heeft zichzelf, mede door de tours in het buitenland, op de metal kaart weten te zetten. De band werd in 2010 opgericht na een burgeroorlog die bijna een decennium duurde, als een luide en agressieve reactie op de sociaal-politieke situatie in Nepal. Deze rebelse houding van de band wordt gecombineerd met technisch gitaarwerk en bloedstollende screams, waarmee Underside een modern metal sound weet te creëren die geheel eigen klinkt.

De avond zal worden geopend door het Russische Shrezzers.

Om de video te kunnen bekijken moet je eerst de cookies accepteren.